2024 16 meclis kararı

Gündemin ikinci konusu  görüşmelerinde  Engin ERŞEN adına dilekçe  veren  Cenk YILDIRIM  ın  dilekçesi incelenerek   Kasabamzı kültür Mahallesi  123 ada 14 parsel  ver 123 ada 34 parsellin İmar  planı içine  alınması görüşülmesinde  yapılan jeolojik  çalışmalar ve raporlar de belirtilen yerin heyelan bölgesi, dere yeteğı olduğundan  bu nedenle imar planı  içine ve yerleşim  yeri olamayacğı düşünülerek imar planı içine  alınmamaısna katılanların oy birliği ile karar verildi.

Tuncer UZUNOĞLU                          NACİ UZUN                        SEMRA KİLCİ

BELEDİYE BAŞKANI                        MECLİS KATİBİ                    MECLİS KATİBİ