Haberler

Festival öncesi  Ana grup yolumuzda  ve  Yeşilçam  Mahallesi  D 80 Karayolu  bağlantı yolunda  İl Özel İdaresi ve  Belediyemiz   ortak  çalışması ile  yol yama  çalışmaları  tamamlanmıştır.

Gündemin ikinci konusu  görüşmelerinde  Engin ERŞEN adına dilekçe  veren  Cenk YILDIRIM  ın  dilekçesi incelenerek   Kasabamzı kültür Mahallesi  123 ada 14 parsel  ver 123 ada 34 parsellin İmar  planı içine  alınması görüşülmesinde  yapılan jeolojik  çalışmalar ve raporlar de belirtilen yerin heyelan bölgesi, dere yeteğı olduğundan  bu nedenle imar planı  içine ve yerleşim  yeri olamayacğı düşünülerek imar planı içine  alınmamaısna katılanların oy birliği ile karar verildi.

Tuncer UZUNOĞLU                          NACİ UZUN                        SEMRA KİLCİ

BELEDİYE BAŞKANI                        MECLİS KATİBİ                    MECLİS KATİBİ

Karar No       : 2024/19

Naci UZUN, Dursun EZGİN, Ümit ÇAM,  Bayram AYDIN

Katılmayan Üye : Sadık KADEM

Yazıcık Belediye Meclisi gündeminde yazılı konuları görüşmek üzere Belediye Meclis salonunda üyelerin katılımı ile toplandı. Meclis üyelerinde Sadık KADEM in mazeretsiz toplantıya katılmadığı tesbit edildi.

Gündemin beşinci  maddesi  görüşmelerine geçildi.  Beldemizde olası yangınlara karşı  itfaiye aracımızın  bakım  onarımları yapılarak  göreve hazır hale  getirilmesi  ve mevcut  personellerden  hizmet içi  eğitim verilerek  çıkabilecek yangınlarda  görev yapması  katılanların oy birliği ile  kabul edildi.

Gündem maddelerinin  tamamı  üzerinde  söz almak isteyen  olup olmadığı  sorularak  söz alan olmadığından  toplantı sona erdi.

Tuncer UZUNOĞLU                                  NACİ UZUN              SEMRA KİLCİ

Belediye Başkanı                                       Meclis Katibi            Meclis Katibi.

Karar No       : 2024/17

Naci UZUN, Dursun EZGİN, Ümit ÇAM,, Bayram AYDIN

Katılmayan üye : Sadık KADEM

Gündemin üçüncü konusu görüşmelerinde İç Anadolu Belediyeler  Birliğine üye seçiminde  Belediye Başkanı Tuncer UZUNOĞLU Asıl Üye  Yedek üye olarak      Cemalettin CANLI aday gösterilmiş olup yapılan oylamada Cemalettin CANLI       yedek üyeliğe  katılanların oy birliği  ile seçilmiştir.

Tuncer UZUNOĞLU                        Naci UZUN                         Semra KİLCİ

Belediye Başkanı                           Meclis Katibi                      Meclis Katibi

Karar No       : 2024/18

Naci UZUN, Dursun EZGİN, Ümit ÇAM,  Bayram AYDIN

Katılmayan Üye : Sadık KADEM

Gündemin dördüncü maddesi de veteriner ve Ziraat Mühendisi  görevlendirilmesi   konusu değerlendirildi. Kasabamızda  mevcut  bir kısım  insanlarımızın  tarım ve hayvancılıkla  iştigal  ettiği bu nedenle  daha sağlıklı üretim ve verim  alabilmesi için  bir veteriner ve  bir ziraatçının  görevlendirilmesi  hususunun  önemi belirtildi

İlgili Müdürlüklerle görüşülerek  kurumlardan  görevlendirme  talebinde  bulunulması katılanların oy birliği ile kabul edildi.

Tuncer UZUNOĞLU                  Naci UZUN             Semra KİLCİ

Belediye Başkanı                      Mewclis Katibi        Meclis Katibi