Başkanımızın Özgeçmişi

Toplantı Tarihi : 04.01.2023

Karar No              : 2023/1

Başkan Tuncer UZUNOĞLU

Üyeler  : Dursun YILDIZ,Cemalettin CANLI,Özlem YAĞMUR, M.Ali ATEŞ,  Yüksel BÜLBÜL

Katılmayan üyeler : ,Salih TASLIOĞLU;  , Şükrü AYTAR

Yazıcık Belediye Meclisi gündeminde yazılı konuları görüşmek üzere  Belediye Meclis salonunda toplandı. Toplantıya Cevat DURAK ve Hasan DUMAN video konferans yolu ile toplantıya  katıldı. Gündeme geçilemeden önce Meclis Üyesi Salih TASLIOĞLU’ dilekçesi görüşüldü mazeretine binaen izinli sayılmasına , Diğer üye şükrü AYTAR  yok sayılmasına karar verildi.

Gündemin birinci konusunda 05.12.2022  tarih ve 2022/16 sayılı meclis kararı ile İmar planında 60822735  nolu tadilatın onaylanarak askıdan indirilmesine katılanların oy birliği ile karar verildi.

Tuncer UZUNOĞLU                                       Cemalettin CANLI                           Şükrü AYTAR