İmar planın da Askeri alan

Üyeler : Dursun YILDIZ,   Salih TASLIOĞLU,  Cemalettin CANLI, Özlem YAĞMUR,,

M.Ali ATEŞ,Yüksel BÜLBÜL, Şükrü AYTAR,

Katılmayan Üye  : Cevat DURAK,Güllü BİŞGİN

Yazıcık Belediye Meclisi gündeminde yazılı konuları görüşmek üzere Belediye Meclis salonunda toplandı.  Meclis Üyesi Cevat DURAK VE Güllü BİŞGİN in dilekçeleri okundu ve mazeretlerine binaen izinli sayımlarına karar verildi.

Gündemin birinci konusu görüşmelerinde 01.03.2021 tarihli İnşaat  Teknikeri Orhan SARICA nın müzekkeresi okundu.

Kasabamız Kültür Mahallesinde geçmiş yıllarda  Jandarmanın bulunduğu  bölge Kasabamız İmar planında Park,İskan alanı, Orman Bakım evi  Müd. Ve imar yollarına isabet eden  kısmın ekli  krokide gösterildiği alanın kamu yararına  Şehir Plancısı tarafından İmara planı  düzenlenerek  JANDARMA HİZMET ALANI  olarak İmar tadilatı yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Gündemin ikinci konusu görüşmelerinde  Belediyemizin de Kurucuların arasında bulunduğu   “ Tokat ili Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği” nin ilk meclis toplantısı yapılmış olup organlarının oluşumuna ilişkin kararlar alınmıştır.