2021 1 sayılı meclis kararı

Toplantı Tarihi  .13.01.2021

Karar No              : 2021/1

Üyeler  : Dursun YILDIZ,Salih TASLIOĞLU,Özlem YAĞMUR, Cemalettin CANLI, Yüksel BÜLBÜL,Şükrü

AYTAR, M.Ali ATEŞ

Katılmayan üye : Cevat DURAK, Güllü BİŞGİN

Yazıcık Belediye Meclis gündeminde yazlı konuları görüşmek üzere Belediye Meclis salonunda toplandı. Toplantıya Güllü BİŞGİN ve Cevat DURAK dilekçeleri okundu mazeretine binaen izinli sayılmalarına  karar verildi.

Gündemin birinci konusu görüşmelerinde Nufus yazım çalışmaları değerlendirildi. Çevre Köyler le ve Kasabamızda yaşayan halkımızla beraber  Nufusumuzun  2000 nin üzerine çıkmasına çalışıldı. Bir sonraki çalışmalara daha da önem verilmesi oy çokluğu ile karar verildi.

Tuncer UZUNOĞLU                                       Özlem YAĞMUR                                             Güllü BİŞGİN

Belediye Başkanı                                            Meclis Katibi                                                     Meclis Katibi

Katılmadı