Kardeş Kent olma

Toplantı Tarihi  12.06.2019

Karar No.            : 2019/15

Toplantıya Katılanlar

Üyeler : Dursun YILDIZ,Cevat DURAK,Cemalettin CANLI, Salih TASLIOĞLU,Özlem YAĞMUR,M.Ali ATEŞ

Şükrü AYTAR , Yüksel BÜLBÜL

Katılmayan üye : Güllü BİŞGİN

Yazıcık Belediye Meclis gündeminde yazılı konuları görüşmek üzere Belediye Meclis salonunda  toplandı.

Gündemin ikinci konusunda  Kardeş Belediye yapılması ele alındı.  Mevcut Bütçe Gelirleri,araç gereç ve personel  olanakları  ile hizmet  etmekte  olan Belediyemizin; Beldemiz halkının medeni mahiyetteki ortak hizmetlerinin yürütülmesinde  yaşadığı zorlukların  giderilebilmesi için mevcut alt yapı  hizmetlerinin  iyileştirilmesi    ve  yenilerinin  ilave edilmesi, beldemizin  sosyal  ve kültürel  yaşamına katkıda bulunabilecek  ilişkileri geliştirmek  amacıyla  kültür,sanat , spor alanlarında ortak faaliyet  ve projeler  gerçekleştirilmesi  ve bu çerçevede  bina,park,meydan,yol , çevre  düzeni ve  benzeri  tesisleri  beldemize  kazandırmak üzere  5393 Sayılı Belediye Kanununun  18/p Maddesi Hükümleri  çerçevesinde ; İstanbul ili  Küçükçekmece Belediyesi ile Kardeş Kent İlişkileri kurulmasına, konu ile ilgili  iş ve işlemleri yürütmek  üzere  Belediye Başkanımız Tuncer UZUNOĞLU’na  yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.

Tuncer UZUNOĞLU                                       Özlem YAĞMUR                              Güllü BİŞGİN

Katılmadı