Mevsimlik işçi alımına ait meclis kararı

T.C.

YAZICIK BELEDİYE MECLİS KARARI

Toplantı Tarihi    : 06.04.2022

Karar No.             : 2022/6

Toplantıya katılanlar

Başkan Tuncer UZUNOĞLU

Üyeler : Dursun YILDIZ,Cemalettin CANLI,Salih TASLIOĞLU,Özlem YAĞMUR, Cevat

DURAK, M.Ali ATEŞ,Yüksel BÜLBÜL,Hasan DUMAN,Şükrü AYTAR,

Gündemin ikinci konusunda 2022 yılında mevsimlik işçi çalıştırılmasında  Belediyemiz de yeterli kadro lu işçinin az olması ve işlerin  (Su,Kanalizasyon,Parke Yapımı,çöp) daha çabuk zamanında yapılması ve halka daha iyi hizmet verilmesi amacı ile  asgari ücretten 5 ay 29 gün  işçi çalıştırılmasına katılanların oy birliği ile karar verildi.

Tuncer UZUNOĞLU                                    Cemalettin CANLI                Şükrü AYTAR

Belediye Başkanı                               Meclis Katibi                          Meclis

Yazıcık Belediyesi

Kasabamızın yaklaşık olarak 200 yıllık bir tarihe sahip olduğu tahmin edilmektedir. Çeşitli kaynaklara göre ilk adının ?Giranköy ?olduğu sanılmakta olup daha sonra Geyran olan adı 1960 yılında Yazıcık olarak değiştirilmiştir.

Meclis/Encümen Kararları

12 Nisan 2023