Meclis Kararı 2022 5

Başkan Tuncer UZUNOĞLU

Üyeler : Dursun YILDIZ,Cemalettin CANLI,Salih TASLIOĞLU,Özlem YAĞMUR, Cevat

DURAK, M.Ali ATEŞ,Yüksel BÜLBÜL,Hasan DUMAN,Şükrü AYTAR,

Yazıcık Belediye meclisi gündeminde yazılı konuları görüşmek üzere Belediye meclis salonunda  toplandı. Üyelerin tamamının katılmış olduğu tespit edilerek gündem görüşmelerine geçildi.

Gündemin birinci konusu görüşmelerinde  bir yıllığına iki daimi Encümen üyesi seçiminde aday olmak isteyenler tesbit edildi. M.Ali ATEŞ ve Yüksel BÜLBÜL aday olmuş olup başka aday olmadığından yapılan gizli oylama sonunda M.Ali ATEŞ ve Yüksel BÜLBÜL 9  oy alarak bir yıllığına Daimi Encümen üyesi seçilmiştir.

Tuncer UZUNOĞLU                                    Cemalettin CANLI                Şükrü AYTAR

Belediye Başkanı                               Meclis katibi                           Meclis Katibi