Birliğe üye olunması

Üyeler :Dursun YILDIZ,Salih TASLIOĞLU,Cemalettin CANLI,Özlem YAĞMUR,M.Ali ATEŞ,

Yüksel BÜLBÜL , Şükrü AYTAR

Katılmayan Üye : Cevat DURAK, Güllü BİŞGİN

Yazıcık Belediye Meclisi Gündeminde yazışlı konuları görüşmek üzere Yazıcık Belediye Meclis salonunda toplandı.

Gündemin ikinci konusu görüşmelerinde  Belediyemizin de Kurucuların arasında bulunduğu   “ Tokat ili Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği” nin ilk meclis toplantısı yapılmış olup organlarının oluşumuna ilişkin kararlar alınmıştır.

Üyesi olduğumuz  “ Tokat ili Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği”  Tüzüğünün üyelerin birliğin faaliyet giderlerine katılım payları başlıklı 26 ncı maddesi (Üyeler,meclislerince kabul edilen hesaplarının,kesinleşmesini müteakip bir içersinde  birlik Başkanlığına gönderir. Kesinleşen Bütçelerinin % 0,50 ni üyelik aidatı olarak bir ay içersinde  birliği hesabın aktarırlar. Birlik tarafında yapılan hizmet ve organizasyonlara  üyelerin tamamının veya bir kısmının üyelik aidatı dışında ayrıca katkıda bulunmasına karar verilmiştir.  Bu durumda ilgili üye ,üyelik aidatı ile birlikte , işin gerektirdiği ayni ve nakdi katkıyı ayrıca yapmakla yükümlüdür.)

Hükmü gereğince katılım bedeli olarak 2021 yılı bütçesine , Belediyenizin 2020 yılı Kesin hesabının % 0.50 yi oranında aktarılmasına karar verildi.

Tuncer UZUNOĞLU                                       Özlem YAĞMUR                              Güllü BİŞGİN

Katılmadı