Meclis Kararı

Toplantı Tarihi  : 01.03.2023

Karar No              : 2023/3

Başkan V. Dursun YILDIZ

Üyeler .  Cemalettin CANLI, Özlem YAĞMUR,Salih TASLIOĞLU,Hasan DUMAN, Şükrü AYTAR  M.Ali

ATEŞ, Yüksel BÜLBÜL, Cevat DURAK

Yazıcık  Belediye  Meclis gündeminde yazılı konuları görüşmek üzere Belediye Meclis salonunda toplandı.

Gündemin birinci konusu görüşmelerinde  Deprem Bölgesine yapılan yardımlar  ve yapılacak yardımlar konuşuldu.

Yardımlar

1-10 Ton yakacak odun

2-Yiyecek                                   81.000 TL

3-Giyecek                                   22.000TL

4- Su                                             3 000  .TL

5- Soba  30 Adet                        23.000.TL)

6- Akaryakıt ve nakliye             20.000.TL    yardım yapılarak  ve görevliler (Kaymakamlık, AFAD) nezaretinde deprem zedelere teslim edilmiştir. Bundan sonra yapılmaya devam edilecektir.

Dursun YILDIZ                                                  Cemalettin CANLI                           Şükrü AYTAR

Belediye Başkan V.                                        Meclis Katibi                                     Meclis Katibi