2019 yılında yapılacak işler

Toplantı Tarihi. ; 11.04.2019

Karar No              : 2019/4

Yazıcık Belediye Encümeni gündeminde yazılı konuları görüşmek üzere Başkan Tuncer UZUNOĞLU nun başkanlığında üyelerden  Dursun YILDIZ, Şükrü AYTAR, Mustafa DURAK, Burhanettin UZUN un iştirakı ile toplandı. Toplantıda 2019 yılı içinde yapılacak yatırımlar ele alındı ve gereği düşünüldü.

KARAR

1-  Sakaryanı, Yakuplar, Cenikler ,Tanalioğlu ve Yaylalarda yeni açılan yollar kamyon kiralanarak stablize  malzeme yapılması

2-Yaylalarımızın alt yapı  (Kanalizasyon ve su) kanallarının yapılması ve parke yapılacak yerlerinin

Parkesinin döşenmesi,

3- İki yayla arasında bulunan yolun  bozuk olan yerlerinin yapılması

4-Kasabamız içinde bozulan parke taşlarının tamirlerinin yapılması İhtiyaç duyulan yerlerde

Malzeme dökülmesi

5- Su depolarının tamiratları ve kalebodurlarının yapılması

6- Bazı Mahallelerin sulama sularının yapılması (Yukarı Kurallı,Tanalioğlu,Eldivenli,Kabaklık)

7-Kasaba girişinde bulunan Bozuk olan asfaltın ve ana yoldaki bozuk yerlerin rot miskle

Tamirini yapılması

8- Festival ve Hıdırellez  şenliklerinin yapılması,

9- Su, kanalizasyon patlaklarının yapılması. Döloğlu Akbarlar mevkiinden Kanalizasyonu

yapılması

10-Yeşilçam Mahallesine su deposu yaptırılacak

Yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Tuncer UZUNOĞLU         Dursun YILDIZ   Şükrü AYTAR     Mustafa DURAK        Burhanettin UZUN

Belediye Başkanı             D.Encümen        D.Encümen        Yazı İşleri                    Mali Hiz.Müd.