2020/ Nolu karar

Toplantı Tarihi  : 08.01.2020

Karar No              : 2020/1

Başkan Tuncer UZUNOĞLU

Üyeler : Dursun YILDIZ,Salih TASLIOĞLU,Özlem YAĞMUR,Şükrü AYTAR, M.Ali ATEŞ,Yüksel BÜLBÜL

Katılmayan Üye  Cevat DURAK,Cemalettin CANLI, Güllü BİŞGİN

Yazıcık Belediye Meclis gündeminde yazılı konuları görüşmek üzere Belediye Meclis salonunda  toplandı.

Toplantıya geçilmeden Meclis Üyesi Cevat DURAK rapor ve Güllü BİŞGİN  nın dilekçesi gündeme  alındı ve mazeretlerine binaen izinli sayılmalarına karar verildi.

Gündemini birinci maddesi görüşmelerinde  Belediyemizde kadrolu işçi olarak çalışan  işçilerin  aylıkları  artan eflasyon  ve hükümet ile sendikalar arasında  imzalanan  toplu sözleşmeye  göre  2019 yılı içinde  verilen 2.943.00 TL nın  asgari üçretin altında kalması sebebiyle  kadrolu olarak çalışan  işçilere  2019 yılı içinde  aldıkları  günlük yevmiye ri olan 86.12.TL nin  OCAK 2020 aylığı itibarı ile  % 15 artırılarak 99.04 .TL olarak belirlenmesine aylık olarak verilen yakacak yardımının 320.00 TL ödenmesine  Aile,Çocuk yardımı ve Giyecek yardımının ise Kamu personeli için  belirlemiş olduğu  verilere göre ödenmesine, yılda 52 yevmiye tutarında 4 eşit taksitle  ödenmek üzere ikramiye verilmesine katılanların oy birliği ile karar verildi.

Üyelerin görüşleri alınarak  Başka söz isteyen olmadığından  toplantı sona ermiştir.

Tuncer UZUNOĞLU           Özlem YAĞMUR         Güllü BİŞGİN

Belediye Başkanı               Meclis Katibi        Meclis Katibi